Opleiding ‘Historic Vessel Conservation Qualification’

Bron: Scheepspost (160)

National Historic Ships UK biedt een cursus aan in ‘Historic Vessel Conservation’. Deze cursus is uniek in het aanpakken van de specialistische kennis die nodig is voor het overzicht van een ​​historisch vaartuig-project. In de cursus zal een nationale norm vastgesteld worden, die ervoor zorgt dat de werkzaamheden die aan deze vaartuigen worden uitgevoerd, volgens erkende richtlijnen worden uitgevoerd. Tijdens de cursus krijg je een goed begrip van verschillende benaderingen, terminologie, normen en resultaten en breng je deze in de praktijk.

Looptijd: min 6 maanden, max 3 jaar
Kosten van de hele cursus: £ 3100
Begin: Januari 2018

Deze cursus is ontworpen om op afstand te studeren, waardoor je de flexibiliteit hebt om te leren vanaf elke locatie. Het grootste deel van uw kennis zal online worden opgedaan door het gebruik van een online virtuele leeromgeving, Blackboard genaamd, die toegankelijk is voor geregistreerde gebruikers.

Als u zich aanmeldt, ontvangt u een exemplaar van de ‘Conserving Historic Vessels’. U ontvangt ook een handleiding voor het werken op Blackboard. Gedurende uw studie staan ​​specialisten in de sector voor u klaar om u te ondersteunen via e-mail en telefoon wanneer dat nodig is.

Er wordt samengewerkt met verschillende organisaties in Engeland om een ​​netwerk van eigenaren, bedrijven, vakmensen en erfgoedorganisaties te creëren die allemaal geïnteresseerd zijn in het maritieme erfgoed van Groot-Brittannië. Als studenten heb je toegang tot de lokale Shipshape Hub-faciliteiten, waaronder werven en historische schepen om als case-study’s te gebruiken tijdens de cursus.
Kijk hier voor meer informatie