LVBHB en TAVE ook te vinden op Maritiem Portal

Het Maritiem Portal wil zoveel mogelijk informatie toegankelijk maken over de maritieme geschiedenis van Nederland. Onze doelgroep bestaat uit onderzoekers en geïnteresseerden in maritieme geschiedenis, archeologie en erfgoed.

Het aanbieden van zoveel mogelijk informatie over de maritieme geschiedenis van Nederland in een internationale context in heden, verleden en toekomst. Dát is de missie van het Maritiem Portal van Nederland.

Het project TAVE (Traditionele Ambachten Varend Erfgoed), geïnitieerd door de LVBHB, plaatst in de komende periode ook haar collecties op het Maritiem Portal. Hiermee borgt ze de informatie niet alleen op haar eigen website, maar ook op overkoepelende portal waar vele instellingen uit de maritieme wereld bij aangesloten zijn.